Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Traže ostavku Bezera

Bivši vozači Oryx grupe prosvjeduju pred Poglavarstvom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ispred zgrade Zagrebačkog poglavarstva prosvjeduje 50-tak radnika otpuštenih iz Oryx grupe.

Predstavnike radnika primio je zagrebački gradonačelnik Milan Bandić. Tako su radnici bivše Oryx grupe danas po prvi put razgovarali otvoreno o toj temi s gradonačelnikom.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna NOVI PROSVJED Ispred Gradskog poglavarstva u Zagrebu prosvjed zbog ukidanja mjere roditelj odgojitelj, prosvjednici stigli s djecom i upalili lampione Slika nije dostupna LAŽNA DOJAVA Nakon dojave o bombi: Pirotehničari pročešljali Poglavarstvo Grada Zagreba, u tijeku policijsko postupanje

On im je rekao da ukoliko se materijalnim dokazima utvrdi da je Mijo Bezera, pomoćnika pročelnika Gradskog ureda za promet, pogodovao nekonkurentnoj tržišnoj utakmici, njegova smjena neće biti upitna.

Bandić je dodao kako će od sada na zagrebačkim ulicama biti više kontrola koji će pozorno paziti na uvjete rada taksi služba.

>> Bezer: Nisam kriv za Oryx

Naime, radnici su prosvjedom tražili ostavku Mije Bezera, pomoćnika pročelnika Gradskog ureda za promet. Prosvjedom su željeli i upozoriti na nelegalnu konkurenciju.

Traže da se uvede reda na tržište taksi poslovanja. Tvrde da tvrtka Cammeo ima 76 dozvola, a navodno u Zagrebu prometuju s čak 150 automobila.

Mijo Bezer odbacio je jučer optužbe Sindikata hrvatskog vozača da je odgovoran za kaos na tržištu auto taksi prijevoza zbog kojih se Oryx grupa povukla iz tog posla nezadovoljna nelojalnom konkurencijom i najavila otpuštanje 250 vozača.  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene