Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Bivša Abramovičeva supruga krstari Jadranom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prije dva tjedna Roman Abramovič posjetio je Brijune jahtom Ecstasea, a nakon te 80-metarske jahte krajem prošlog tjedna u brijunsku luku uplovila je još jedna njegova jahta.

Riječ je o jahti Pelorus dugačkoj 115 metara kojom je u brijunske vode ušla bivša supruga toga ruskog tajkuna Irina Maladina. 

Pročitajte i ovo Ilustracija Imala detaljan plan Zapalila jahtu svom bivšem poslovnom partneru, ali nije znala ključnu informaciju Jahta - 5 Pravna bitka Luksuzna jahta blokirana u Hrvatskoj ide na aukciju? Predsjednik oprezan: "Ako je to ukrajinsko, to treba dati Ukrajini"

Bivša gospođa Abramovič, koja je nakon rastave od bivšeg supruga bogatija za pet i pol milijardi funta, na Brijune je stigla s cijelom obitelji - petero djece (s dva sina i tri kćerke - Arkadijem, Iljom, Anom, Sonjom i Arinom) i oko 50 članova posade.

Poznata Ruskinja otok je posjetila samo jedan dan kako bi u trosatnom izletu djeci pokazala Brijune, a unajmila je vodiča i električni kombi. 

Djeca ruskog tajkuna bila su oduševljena safari-parkom i najvećim indijskim slonovima u Europi. Iz brijunskih restorana nisu ništa naručili jer su očito imali sve na jahti, koja slovi za najveću i najskuplju privatnu jahtu na svijetu (vrijedi 72 milijuna funta).

Irina Maladina nakon bivšeg supruga, kao u ljubavnoj sapunici, u Istru je došla prošli četvrtak iz Venecije. 

U rovinjskoj luci uzela je vinjetu za jahtu koja se može koristiti godinu dana za plovidbu Jadranom. Nakon Brijuna posjetila je Rabac, odakle je jahta jučer krenula put Cresa ili Unija. 

Putovanje po Jadranu Irina Maladina zaokružit će povratkom na Brijune još ovo ljeto.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene