Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Sisački biskup Vlado Košić kazao je kako se nadao da će policija muškarca samo upozoriti.


Sisački biskup Vlado Košić, koji je zbog prijetnji prijavio muškarca, kojega je policija u petak i privela, poručio je kako mu je žao što je uhićen umirovljeni branitelj i da se nadao da će ga policija samo upozoriti da je kažnjivo drugima prijetiti.

Vezani članci General Ante Gotovina u posjeti Sisku General Gotovina obišao razrušenu Banovinu, posjetio sisačkog biskupa Vladu Košića: Poručio da će i dalje pomagati Slika nije dostupna Stariji muškarac priveden zbog "ozbiljnih prijetnji smrću" biskupu Košiću

"Meni je žao što je uhićen jedan umirovljeni branitelj u Tisnom, kako o njemu kaže njegova žena, koji je k tome bolestan. Nadao sam se da će ga policija samo upozoriti da je kažnjivo drugima prijetiti, a on je meni 15. lipnja poslao poruku u kojoj mi psuje 'Crkvu i familiju' poslije čega je doslovno napisao: 'Zaklat ćemo tebe i sve takve idiote uskoro'. Ja sam tu prijetnju javio policiji, a ona postupa dalje po svojoj dužnosti", naveo je sisački biskup Vlado Košić, prenosi Hina.

Podsjetimo, zbog "ozbiljnih prijetnji smrću" biskupu Košiću danas je na području Vodica uhićen 69-godišnji Ilija Komšić, branitelji i član SDP-a.