Dunja Magaš državna je tajnica u Ministarstvu graditeljstva, prostornog uređenja i državne imovine, a do imenovanja novog ministra mijenjat će uhićenog Darka Horvata.

Galerija Dunja Magaš Dunja Magaš Dunja Magaš +0 Dunja Magaš

Nakon uhićenja i razrješenja ministra graditeljstva, prostornog uređenja i državne imovine Darka Horvata iz Banskih dvora stigla je odluka da će do imenovanja novog ministra Horvata mijenjati državna tajnica u tom ministarstvu Dunja Magaš.

Magaš je u Ministarstvu graditeljstva državna tajnica od 2016. godine, a iste se godine učlanila i u HDZ.

U svojem drugom mandatu dosad se ponajviše bavila obnovom nakon potresa.

Rođena je 25. svibnja 1964. godine, a Građevinski fakultet u Zagrebu je završila 1988. godine.

Ministar Darko Horvat doveden u prostorije USKOK-a Uhićeni Horvat namjerava aktivirati saborski mandat, Plenković odlučio tko će voditi njegovo bivše Ministarstvo

Osim državne tajnice, od 2013. godine bila je zamjenica Danijela Marušića, HDZ-ova župana Brodsko-posavske županije. Prije toga je pet godina bila na čelu Upravnog odjela za graditeljstvo i prostorno uređenje Brodsko-posavske županije, a od 2002. do 2008. i voditeljica Odsjeka za graditeljstvo i imovinsko-pravne poslove Ureda državne uprave u Brodsko-posavskoj županiji.

Od 1997. do 2002. godine Dunja Magaš bila je pročelnica Ureda za prostorno uređenje, graditeljstvo i zaštitu okoliša Brodsko-posavske županije, a od 1994. radila je kao pomoćnica pročelnika i građevinsko-urbanistički inspektor.

Volonterski je od 2016. predsjednica Upravnog vijeća Opće bolnice "Dr. Josip Benčević" u Slavonskom Brodu.

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju