Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prilikom pokretanja

Biograd na Moru: Maloljetni Slovenac ozlijeđen u eksploziji motora na jahti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ozlijeđeni slovenski dječak odmah je zbrinut u biogradskom Domu zdravlja. Vlasniku jahte izrečena je prekršajna kazna.

Nacionalna središnjica za usklađivanje traganja i spašavanja na moru (MRCC Rijeka) zaprimila je, u nedjelju u 11:17 sati, dojavu Lučke kapetanije Zadar o pomorskoj nesreći s jednom ozlijeđenom osobom u biogradskoj marini te su na mjesto nesreće odmah upućeni djelatnici Hitne medicinske pomoći, a o događaju je obaviještena nadležna Lučka ispostava Biograd na moru, izvjestilo je Ministarstvo prometa, pomorstva i veza.

Pročitajte i ovo Plamen na trajektu u Biogradu Nije bilo putnika FOTO/VIDEO Drama u Dalmaciji! Zapalio se trajekt: Nakon duge borbe s plamenom, vatrogasci uspješno otklonili opasnost Preplašena djevojčica U garažama i stanovima Strava u Austriji: 17 maloljetnika mjesecima seksualno zlostavljalo djevojčicu (12)

Malteška jahta se nasukala kod Hvara

Djelatnici zadarske Kapetanije i biogradske Ispostave dolaskom na poziciju nesreće u biogradsku marinu utvrdili su da je došlo do eksplozije u strojarnici privatne motorne jahte luke upisa Zadar, prilikom pokretanja brodskih pogonskih strojeva tipa "Mercruiser", snage 2 x 138 kW, i tom prilikom lakše je ozlijeđen maloljetni slovenski državljanin, koji je odmah prebačen u biogradski Dom zdravlja.

U trenutku nesreće na plovilu je osim ozlijeđenoga bio i zapovjednik plovila D.P. (35), slovenski državljanin koji nije ozlijeđen u brodskoj eksploziji, no izrečen mu je prekršajni nalog i novčana kazna u visini 1.100 kuna, dok je vlasniku plovila A.C., također slovenskom državljaninu, doneseno rješenje o zabrani plovidbe tim plovilom dok se ne saniraju oštećenja, nakon čega će morati obaviti izvanredni tehnički pregled plovila.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene