Obavijesti Video Pretražite Navigacija
SRETAN ROĐENDAN

Oni su prve hrvatske petorke - A ovo je priča o ljubavi i pažnji

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
'Prijatelji su nas uvijek doživljavali kao malu momčad i kada bismo došli u školu rekli bi svi: "Evo pola razreda!"'

Mihaela, Daria, Luka, Domagoj i Antonio iz Donje Lomnice danas slave dva desetljeća života. Oni su prve petorke u Hrvatskoj! Gordana i Željko prije dvadeset godina postali su roditelji. Danas se oni i njihove petorke prisjećaju odrastanja.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Bizarno Sve uvjerila da je trudna s petorkama, a na dan poroda... Slika nije dostupna Puna kuća Nakon dvanaestero djece 48-godišnjakinja rodila i petorke!

'Od svih petero djece naš Luka je uvijek bio naživahniji, i kao dijete i sada kao mladić. Naša Mihaelica je uvijek bila mirna od kad se rodila', rekla je ponosna majka Gordana za Dnevnik Nove TV.

Hrvatska bilježi dramatičan pad novorođene djece!

'Nije bilo nekih velikih nepodopština, ali znalo se nesto razbiti, pa to skrivaju, štite jedan drugoga', odao nam je tata Željko.

'Prijatelji su nas uvijek doživljavali kao malu momčad i kada bismo došli u školu rekli bi svi: "Evo pola razreda!", opisuje nam Domagoj doživljaje iz djetinjstva.

'Obožavam djecu i jedva čekam imati dijete, ali uvjeti za osnivanje obitelji u Hrvatskoj su nikakvi!'

'Osjećam se zaštićenijom jer imam trojicu braće, uvijek su tu i nikad te nitko ne može povrijediti. Tu je i sestra, s njom mogu razgovarati o svemu', kaže nam Mihaela.

Kada su roditelji uspjeli odgojiti petorke, onda je najmanji problem organizirati rođendan. Ovu veliku obitelj danas su posjetili i brojni prijatelji i rodbina. Za sada je slavlje u obiteljskoj kući, a kasnije će dečki i djevojke svoje slavlje nastaviti s društvom. Kako nam je bilo na ovom veselom rođendanu pogledajte u prilogu!

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene