Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Puna kuća

Nakon dvanaestero djece 48-godišnjakinja rodila i petorke!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Da život sa dvanaestero djece može postati još zanimljiviji, svjedoči i ovaj slučaj u kojem je žena u svojoj 48 godini života rodila - petorke!

Majka iz Melbournea koja već ima dvanaestero djece rodila je petorke nakon što ih je prirodno začela. Žena je carskim rezom rodila dva dječaka i tri djevojčice, no jedna od djevojčica je, nažalost, preminula, piše Daily Mail.

>> Rodila blizanke različite boje kože

Tim od 30 stručnjaka, uključujući pedijatra, anesteziologa i osoblje za njegu bolesnika pomagao je pri rođenju prvih petorki u Melbourneu u posljednja tri desetljeća. ' Mama je dobro. Nažalost jedna djevojčica nije uspjela preživjeti', rekao je glasnogovornik medicniskog centra Monash gdje se dogodio povijesni porod.

>> Djevojčica rođena bez krvi!

Naime, posljednje petorke koje su rođene u Victoriji su se rodile 1980. godine i to jedanaest tjedana prerano zbog čega nijedna beba nije preživjela. Ova obitelj, koja sada broji osamnaest članova je, navodno, jedna od najvećih obitelji u australskoj državi Victoriji. Iako je vijest o porodu dospjela u medije, obitelj je željela ostati anonimna.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Pročitajte i ovo Dijete s knjigom Festival knjiga "Pazi, knjiga!": Rastući trend ulaska u svijet čarolije razveselio i djecu i autore Cijene ekskurzija; ilustracija - 1 Cijene samo rastu Sezona krizmi, pričesti, maturalaca i ekskurzija - sve je poskupjelo: Pogledajte na čemu se ne štedi

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene