Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Poruka bivšeg ministra

'Bila bi katastrofa ako Slovenija ne bi ratificirala ugovor na vrijeme'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nekadašnji ministar vanjskih poslova Gordan Jandroković vjeruje da će na slovenskoj strani biti razuma kako se ne bi ostvario crni scenarij izostanka pravovremene ratifikacije hrvatskog pristupnog ugovora s EU.

Rezultati razgovora hrvatske inoministrice Vesne Pusić i njezina slovenskog kolege Karla Erjavca iščekuju se i u Saboru. Dvije najveće političke opcije SDP i HDZ uvjerene su da će problem biti riješen, a Hrvatska punopravna članica Europske unije od 1. srpnja.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna O Ljubljanskoj banci Milanović se nekoliko puta susreo s Janšom: Neće biti ni po našem, ni po njihovom Slika nije dostupna Ne želi o detaljima Josipović o dogovoru Pusić-Erjavec: Nadam se da će sve biti u redu

>> Austrijski predsjednik s Pahorom: Svu energiju usmjeriti u rješavanje Ljubljanske banke

'Vidljiv je puno aktivniji angažman predsjednika Slovenije koji smatra da hitno treba riješiti Ljubljansku banku i ratifikaciju. Vlada je svjesna nužnosti partnerstva zbog budućnosti cijele regije', rekao je predsjednik saborskog Odbora za europske integracije Daniel Mondekar.

'Bilo bi katastrofalno za naše bilateralne odnose kada se to ne bi dogodilo. Vjerujem da će biti razuma sa slovenske strane da se izbjegne taj negativni scenarij', rekao je bivši ministar vanjskih poslova Gordan Jandroković.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene