Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Bijesni Čeh napao ženinog ljubavnika i zatočio ga na jahti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Češki državljanin 45-godišnji Roman H. došao je prije dva dana na jahtu u rogozničkoj marini Frapa, na kojoj se odmarala njegova supruga s ljubavnikom. Roman je izgubio kontrolu, napao ženinog ljubavnika. ošamutio ga elektrošokerom i zatočio ga u jednu od prostorija na jahti.

Bjesni prevareni muž napao je i izvrijeđao prvo svoju suprugu, s kojom je u svađi zbog brakorazvodne parnice, a zatim i njezinog ljubavnika. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Tragični susret Horor na godišnjem odmoru: Bračnom paru zatvorenici oteli jahtu, a njih bacili u more? "Riješili su ih se" Slika nije dostupna Zadržan u bolnici Eksplozija i požar na jahti u Rogoznici: Ozlijeđena dva radnika, jedan teško

51-godišnjaka, također Čeha, Roman je napao i zatočio, a skandal većih razmjera spriječila je policija koja je reagirala na dojavu o neredu u marini.

Roman H. je priveden u Istražni centar Županijskog suda u Šibeniku gdje mu je dežurni sudac odredio 48 satni pritvor.

Pretpostavlja se da je jedan od motiva bila podjela imovine, jer je supruga usred brakorazvodne parnice otišla na ljetovanje s ljubavnikom.

Kako su svi sudionici ljubavnog trokuta češki državljani očekuje se kako će priča pravosudni epilog dobiti u njihovoj zemlji.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene