Obavijesti Video Pretražite Navigacija
bio osuđen na 12 godina

Sud BiH oslobodio bivšeg ministra Ivankovića Lijanovića svih optužbi za organizirani kriminal

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Čelnik stranke Radom za boljitak bio je osuđen na 12 godina zatvora zbog organiziranog kriminala, pranja novca i utaje poreza te krivotvorenja ili uništavanja poslovnih knjiga, a u svibnju ove godine presuda je ukinuta te je suđenje vraćeno na početak.

Sud u BiH oslobodio je bivšeg ministra i čelnika stranke Radom za boljitak Jerka Ivankovića Lijanovića, koji je bio osuđen na 12 godina zatvora zbog organiziranog kriminala, pranja novca i utaje poreza te krivotvorenja ili uništavanja poslovnih knjiga.

Pročitajte i ovo Ivan Tolj "Mi smo izigrani" General Ivan Tolj: "Ako se nastavi narušavanje položaja Hrvata, morat ćemo vratiti Herceg-Bosnu" Požar u kući, ilustracija Selo Hajković Tragedija u susjedstvu: Dvije sestre smrtno stradale u požaru kuće

Optužbi su oslobođeni i njegov brat Slavo Ivanković Lijanović, Milorad Bahilj, bivši ministar trgovine u Vladi FBiH, Željko Mikulić, Mirjana Šakota, Mirko Galić, Miroslav Čolak i Draženko Kvesić.

Bilo je to ponovljeno suđenje, piše Avaz. Prije dvije godine Ivanković Lijanović bio je osuđen na 12 godina zatvora, ali ta je presuda ukinuta u svibnju ove godine.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene