Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Bianca Matković, prošloga tjedna razriješena funkcije državne tajnice u Ministarstvu gospodarstva, i formalno je predala zahtjev za aktiviranje saborskog mandata.


O njenom prijedlogu saborsko bi Mandatno-imunitetno povjerenstvo trebalo raspravljati početkom idućeg tjedna, a Matković bi do idućeg petka mogla sjesti u saborske klupe. Tek će se onda vidjeti ostaje li vjerna HDZ-u ili Ivi Sanaderu kojega se ni nakon izbacivanja iz stranke nije odrekla. Podsjetimo, osudila je njegov puč, ali je bila protiv izbacivanja iz stranke.

Vezani članci Bianca Matković (Foto: Marko Lukunic/PIXSELL) Bianca Matković o Thompsonu i HDZ-u: "Nije bio angažiran niti je bilo priče da bi bio ili ne bi bio angažiran" Slika nije dostupna Suđenje Sanaderu za Fimi Mediju: Božidar Kalmeta i Bianca Matković se ispričali

>> Bianca Matković razriješena dužnosti

>> Odlazi li Bianca Matković u Sabor?

'Gospođa je prošli tjedan razriješena dužnosti te je podnijela zahtjev za aktiviranje mandata. Svi su uvjeti ispunjeni', istaknuo je predsjednik saborskog mandatno-imunitetnog povjerenstva Damir Sesvečan.