Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kosor zapalila svijeću

Betlehemsko svjetlo stiglo u zagrebačku katedralu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatski izviđači donijeli su danas iz Beča Betlehemsko svjetlo u zagrebačku katedralu. Izviđače je pred zagrebačkom katedralom dočekala potpredsjednica hrvatske Vlade i ministrica branitelja, obitelji i međugeneracijske solidarnosti Jadranka Kosor te rektor zagrebačke katedrale Josip Kuhtić.

Nakon euharistijskog slavlja ministrica Kosor s Betlehemskog je svjetla pripalila svijeću koju će sutra odnijeti u Vladu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Negativna percepcija Veliki problemi: Kako će se obnoviti zagrebačka katedrala? Iskrsnule su poteškoće s kamenom Katedrala u u Kölnu Problemi u Njemačkoj Skandal u nadbiskupiji: Svećenici pretraživali pornografiju na poslovnim računalima, pokrenuta istraga

Pozdravljajući ovu tradiciju rektor Katedrale Kuhtić kazao je da će božićno svjetlo iz katedrale biti prenešeno u naše domove i pozvao vjernike da to svjetlo Isusova rođenja prenesu u vlastita srca i tako dočekaju blagdan Kristova rođenja.

Potpredsjednica Vlade Jadranka Kosor zahvalila se izviđačima na ovom pothvatu kojim će se uveličati predblagdansko ozračje.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene