Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Čeka nalaz

Beroš poslao inspekciju da ispita okolnosti smrti rodilje iz Gospića: "Vidjet ćemo kakav će biti njihov nalaz"

Aktualno Galerija Smrt u domu za starije - 2 Smrt u domu za starije - 2 Foto: DNEVNIK.hr Smrt u domu za starije - 3 Smrt u domu za starije - 3 Foto: DNEVNIK.hr Smrt u domu za starije - 4 Smrt u domu za starije - 4 Foto: DNEVNIK.hr +0 Vili Beroš, ministar zdravstva Galerija 1/4 >>
Zdravstvena inspekcija ispitat će okolnosti smrti rodiije iz Gospića nakon odluke ministra Vili Beroša.

Ministar Vili Beroš poslao je zdravstvenu inspekciju da ispita okolnosti smrti rodiije iz Gospića - koja je preminula u zadarskoj bolnici kako je prebačena kada su nastupile komplikacije tijekom poroda u gospićkoj bolnici.

Pročitajte i ovo Ilustracija smrt nakon poroda Zamjenik ravnatelja zadarske bolnice: "Ovakav tragični događaj nije se mogao spriječiti. U gospićkoj bolnici napravili su sve što se može napraviti"

Pročitajte i ovo Ilustracija Umiješala se i policija Drama u bolnici, mlada žena rodila četvrto dijete pa preminula: U svađi pale i prijetnje liječnicima - "Ljudi su bili u afektu"

Komentirao je i pokretanje istrage državnog odvjetništva u Splitu protiv tri osobe koje se sumnjiči da su počinile kazneno djelo protiv zdravlja ljudi. Okrivljeni su ravnatelj doma za starije, medicinska sestra i liječnica opće medicine. Sumnja se da je zbog njihovih propusta preminulo 18-tero korisnika doma nakon komplikacija izazvanih zarazom koronavirusom.

"Dobro je da institucije rade svoj posao i vidjet ćemo kakav će biti njihov nalaz", rekao je Vili Beroš.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene