Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Bandić zbog otrovne vode smijenio Čuliga

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tresu se temelji gradskog Zavoda za javno zdravstvo! Zbog afere s otrovnom vodom koja više od godinu dana teče u cijevima zgrade u Palinovečkoj 19 u Vrbanima, gradonačelnik Bandić nazvao je Josipa Čuliga, ravnatelja Zavoda i zatražio od njega da podnese ostavku.

– Gradonačelnik me nazvao prošlog utorka i kazao mi da njemu nitko neće lagati i da mu je svega dosta. “Smijenjen si!”, poručio mi je Bandić, ispričao je u šoku ravnatelj Čulig Večernjem listu. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Debljina - tihi ubojica U Hrvatskoj je svako sedmo dijete pretilo Slika nije dostupna ZJZ u Karlovcu vraćene ovlasti za ispitivanje otpadnih voda

I Miro Laco, gradski koordinator za otkrivanje uzroka pojave otrovnih ulja u vodi u Palinovečkoj, u petak mu je rekao da podnese ostavku.

– Laci sam poručio da ostavku mogu dati samo zbog visokog tlaka, ali ne i zbog afere s otrovnom vodom. Ostavku neću dati jer Zavod je u slučaju Vrbana postupio po svim propisima o zdravstvenoj zaštiti, kaže J. Čulig. 

Smatra da mu je Grad namjestio jer su morali nekog maknuti kako bi umirili stanare koji su sve nervozniji i zabrinutiji za svoje zdravlje.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene