Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić predložio je danas da se jedna od novih ulica u Zagrebu imenuje Ulicom Borisa Šprema.


Taj svoj prijedlog Bandić je uputio Odboru za imenovanja naselja, ulica i trgova zagrebačke Gradske skupštine koja potom donosi konačnu odluku o takvim imenovanjima.

U obrazloženju prijedloga, Bandić je naveo kako je Boris Šprem bio istaknuti političar i pravnik koji je u političkom životu Hrvatske svojim djelovanjem i radom ostavio trajan i neizbrisiv trag.

Vezani članci Anka Mrak-Taritaš (Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL) - 1 Mrak-Taritaš optužila Bandića da je zadužio građane: ''Njegova zaduženja otplaćivat će naša djeca i unuci'' Milan Bandić (Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL) Hoće li jedan od najvažnijih dokumenta biti na dnevnom redu? Bandić: ''GUP nije na dnevnom redu, hvala lijepa''

>> 'Mnogima od nas Boris je grijao srce. Zato nam je danas srce puno žalosti'

"Svojim je radom i predanošću na svim funkcijama koje je obavljao ostavljao trajan pečat za buduće generacije, a svojom odmjerenošću i profesionalnošću zadužio sve nas koji ćemo ga se zauvijek sjećati. Stoga, kao trajni spomen na njega predlažem da se u Zagrebu njegovim imenom imenuje jedna od ulica", poručio je Bandić. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook