Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Ostavite pitanja urednici!'

VIDEO Bandić opet izgubio živce - Vikao na novinarku!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Upitan o problemu odlagališta koji sve više zabrinjava građane grada Zagreba, gradonačelnik Bandić naljutio se te krenuo vikati na okupljene novinare.

Sve veći problem u Zagrebu postaju divlja odlagališta otpada. Na 180 lokacija nalaze se gomile smeća, koje stanarima obližnjih kuća zagorčavaju život.

Pročitajte i ovo Milan Bandić, Zdravko Krajina, Denis Mohenski Posao s kućicama Bivši Bandićev vozač i Kralj Adventa ne idu u zatvor: Nagodili se s USKOK-om Prosvjed zbog Plana gospodarenja otpadom ispred Gradske skupštine (Foto: Pixell) Najavljuju suzdržanost HDZ kontra Bandića: "Plan gospodarenja otpadom treba povući i napraviti bolji"

U gradskom komunalnom poduzeću Čistoća kažu da su svjesni problema, no da zbog kompliciranog postupka uklanjanja, pri kojem moraju razdvajati otpad, ne stižu sanirati divlja odlagališta u kraćem roku.

Bandića razljutili novinari: Pa ja ne mogu od vas hodati!

'Užas, smrad, nered, štakori mi prebjegavaju tu u dvorište. Ne smiješ prozor otvoriti. I tako dan na dan', požalila se Anka Antočić, stanovnica zagrebačkog naselja Trokut.

'Navečer dođu pa lupaju, bacaju, dogovore se za neku lovu da odvezu smeće, ono što im paše ostave sebi, a što ne paše, tu dovezu da ne plate Jakuševac', rekao je Dragan Crnjac.

Problem je i u gradu koji još uvijek nije donio plan gospodarenja otpadom. A nedostatak kontejnera za odvajanje otpada riješit će se tek krajem iduće godine.

Podsjećamo, Ministarstvo graditeljstva odbilo je izdati lokacijsku dozvolu za izgradnju spalionice otpada u Resniku, koju je u ime grada Zagreba zatražio gradonačelnik Milan Bandić.

Ništa od Bandićeve spalionice u Resniku: 'Nemaju plan gospodarenja otpadom'

Upitan o ovom problemu koji sve više zabrinjava građane grada Zagreba, gradonačelnik Bandić naljutio se te krenuo vikati na okupljene novinare.

'Ma pustite vi ljude, na miru, nemojte vi po mojim ljudima. Legitimno pitanje postavite našoj urednici informacija u gradu Zagrebu i ja kad procijenim, upamtite za sva vremena, ja kad procijenim tada ću odgovoriti, kad je meni volja, kad mi nije neću. Ok?', kazao je gradonačelnik Milan Bandić.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene