Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Polaganje kamena temeljca

Bandić odslušao dječji zbor, no 'pobjegao' s domjenka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić položio je kamen temeljac i tako pokrenuo izgradnju dječjeg vrtića u Lučkom.

Radi se o prvom vrtiću izgrađenom u zadnjih 150 godina. 'Za godinu dana, najkasnije početkom sljedeće školske godine, ovdje će se čuti dječji smijeh. To je mjesto na kojem će posao dobiti 10-tak ljudi, a postat će povijest da će ljudi djecu morati vozati u vrtić u Leskovac i okolne krajeve', rekao je Milan Bandić.

Pročitajte i ovo Dječji vrtić - 2 Nakon neuspješnih pregovora Zaposlenici vrtića najavili štrajk: "Naši zahtjevi su jasni..." Gradonačelnica Slunja Mirjana Puškarić odbili potpisati kolektivni ugovor Gradonačelnica grada Slunja reagirala je na najavu štrajka u Dječjem vrtiću: "Nije realan razlog"

Pjesmom su ga dočekala djeca u narodnim nošnjama, a s najmlađom djevojčicom položio je kamen temeljac. Zatim je na njega osobno bacio dvije lopate betona. Iako su stanovnici Lučkog gradonačelniku priredili bogat program, on se nije zadržavao.

Svoje protokolarne poslove obavio je za 10-tak minuta, a na novinarsko pitanje o slučaju Rađenović, točnije, kako komentira činjenicu da ga se izravno proziva za premlaćivanje, Milan Bandić napustio je mjesto događaja i preskočio predviđeni domjenak.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene