Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"Zagreb je siguran"

Bandić o napadu na policajca: "Najoštrije osuđujem ovaj bezočni čin nasilja"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Gradonačelnik Bandić poručio je da ranjenom policajcu želi brz oporavak, ali istaknuo kako je Zagreb "jedna od najsigurnijih europskih metropola".

O krvavom napadu na policajca na Markovu trgu, koji je jutros šokirao Hrvatsku, oglasio se i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić. U izjavi poslanoj medijima poručio je kako "najoštrije osuđuje ovaj bezumni čin nasilja".

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Dijeli se na Facebooku Bivši zastupnik o zagrebačkom gradonačelniku za kojeg mnogi nisu čuli, njegov mandat usporedio s Bandićevom vladavinom Slika nije dostupna Iznenadna smrt Na ulazu u Bandićevu zgradu zapaljen je lampion, na zgradi Poglavarstva crna zastava

"Ranjenom policajcu želim brz oporavak. Danas smo svi s njim i njegovom obitelji, a od policije i nadležnih službi očekujemo da što prije rasvijetle sve okolnosti“, poručuje Bandić.

„Kao pojedinci i kao društvo moramo se pitati kako smanjiti razinu konfliktnosti u svom okruženju i društvu u cjelini. Kako sigurnost, a Zagreb je objektivno jedna od najsigurnijih europskih metropola, održati i podići na još višu razinu, jer sigurnost je okvir i temelj za sve drugo", stoji u izjavi gradonačelnika Zagreba.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene