Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Bandić novinarima darovao staklenke svojeg meda

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić novinarima je na božićnom domjenku u Gradskom poglavarstvu darovao staklenku "Gradonačelnikova meda" iz, kako je naglasio, vlastite proizvodnje.

"Sportskim novinarima ovaj proizvod pomaže da s manje žuči pišu o zagrebačkim, posebno Dinamovim sportskim dosezima. Medijskim djelatnicima koji prate gradske projekte i rad Gradske uprave otvara analitičke i istraživačke horizonte".

Pročitajte i ovo Analiza meda - 4 podložni smo prijevarama Prepoznajte li je li med koji kupujete pravi ili lažan? Izgledaju isto, a pčele nisu ni vidjeli Med - 4 "To je prevara" Hrvati među najslabije educiranima i ne čitaju deklaracije: "Samo uvoze lošu robu, mi smo kontejner Europske unije"

"Redovito uzimanje Gradonačelnikova meda smanjuje dnevnu količinu napetosti i stresa, vraća dobro raspoloženje, optimizam i samopouzdanje", piše na etiketi, uz napomenu da je terapeutski učinak višestruko pojačan ako se koristi isključivo s originalnom zagrebačkom vodom iz jednog od 14 vodocrpilišta Grada Zagreba, što "proizvodi stanje potpune duhovne ravnoteže i opuštenosti".

Na etiketi Gradonačelnikova meda je i fotografija samog
gradonačelnika Milana Bandića, oznake "bio", "100 posto prirodni med" i "Originalni Zagrebački proizvod" te pčelica s plavim krilima na kojima su simboli s grba Grada Zagreba.

U uputstvu za upotrebu navodi se da je proizveden u Sedmoj izbornoj jedinici na lokaciji Slava Gora, na 425 metara nadmorske visine, uz preporuku da se uzimaju tri žličice dnevno uz dva decilitra zagrebačke vode.

Bandić je rekao da proizvede 300 kilograma toga meda pa da novinari mogu doći po još.

Uz Gradonačelnikov med, proizveden "neponovljive 2007." novinari su dobili i čaše sa zagrebačkim grbom i natpisom "Zagrebačka voda", te diktafone.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene