Obavijesti Video Pretražite Navigacija
SDP podržava gradonačelnika

Bandić ima 113 kumova pa ne zna kome je dao posao izgradnje wc-a

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon 'nekoliko' milijuna previše potrošenih na kućice, WC-e i druge projekte u glavnom gradu, zagrebački gradonačelnik i dalje neometano uživa na svojoj poziciji. Broj pokrenutih istraga u USKOK-u o sumnjivim gradskim poslovima, drži se u tajnosti, kao i eventualni rezultati. Brojne afere vrhu SDP-a kao da ne smetaju, jer čvrsto stoje iza Bandića.

Zoran Milanović čvrsto stoji iza Milana Bandića. Šef SDP-a obija dati izjavu, poručuje tek da će kontrolni ured Grada Zagreba odraditi svoj posao. Poput Milana Bandića koji se u silnim milijunskim poslovima, izgleda izgubio. 'Kako ću ja znati tko je podizvođač, zašto je podizvođač, tko radi tko ne radi, pa ja imam 113 kumova, ja ne znam tko je od njih danas dobio posao' izjavio je Bandić.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Šala na račun gradonačelnika 'Prodaje se najskuplji javni WC' Slika nije dostupna Bandić o wc-ima vrijednim 1,5 milijuna 'Problem je što kumice moraju proći informatički tečaj da uđu u wc'

>> 'Problem je što kumice moraju proći informatički tečaj da uđu u wc'

No kontrolni ured ne mora utvrditi je li neki od Bandićevih kumova previše zaradio. Ne mora ni računati je li za dva WC-a previše platiti milijun i 550 tisuća kuna. Mora tek utvrditi je li procedura u dodjeljivanju posla, prekršena ili poštovana.

Mirko Herak, voditelj kontrolnog ureda ni danas se nije pojavio pred novinarima. Iako ih je Bandić obećao, rezultati istrage o spornim WC-ima još uvijek nisu ugledali svjetlo dana. Kao uostalom ni rezultati istraga drugih spornih slučajeva.

Vodstvo SDP-a Bandiću čini se ne želi stati na kraj. Radi se ipak o glavnom gradu i proračunu teškom milijardu eura. Dosad ga nisu ugrozile ni brojne istrage. Na kraj mu mogu stati jedino birači.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene