Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ostali bez domova u potresu

Bandić opet obećava: "Devet obitelji sutra dobiva ključeve gradskog stana"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na popodnevnoj konferenciji za novinare zagrebačkog Stožera civilne zaštite gradonačelnik Milan Bandić kazao je kako će sutra uručiti ključeve gradskih stanova obiteljima koji su ostale bez domova u potresu.

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić na redovnoj konferenciji za novinare zagrebačkog stožera odgovorio je i na pitanje reporterke Dnevnika Nove TV Eme Branice kada će obiteljima koje su u potresu ostale bez doma uručiti ključeve obećanih gradskih stanova.

Pročitajte i ovo Ilustracija Nema službene potvrde Novo podrhtavanje tla uznemirilo Zagrepčane, stigle stotine komentara: "Čulo se, a i protreslo" Potres Utješio građane Stručnjak o novim potresima koji su uznemirili Zagrepčane: "Evo zašto su ih tako jako osjetili"

"Podneseno je 30 zahtjeva, a 9 obitelji ispunjava kriterije. Sutra u 14 sati bit će im uručeni ključevi", rekao je Bandić, koji je prošlog tjedna obećavao kako će do 25. svibnja svi dobiti ključeve.

"I neka se ne brinu i oni koji će do 25. dobiti ključeve gradskog stana, oni koji ispunjavaju kriterije." U ponedjeljak 25. svibnja ne da nisu uručeni ključevi gradskih stanova, nije bilo ni popisa tko bi od unesrećenih građana trebao dobiti stan.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene