Milan Bandić, gradonačelnik Zagreba
Milan Bandić, gradonačelnik Zagreba Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL

Na popodnevnoj konferenciji za novinare zagrebačkog Stožera civilne zaštite gradonačelnik Milan Bandić kazao je kako će sutra uručiti ključeve gradskih stanova obiteljima koji su ostale bez domova u potresu.


Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić na redovnoj konferenciji za novinare zagrebačkog stožera odgovorio je i na pitanje reporterke Dnevnika Nove TV Eme Branice kada će obiteljima koje su u potresu ostale bez doma uručiti ključeve obećanih gradskih stanova.

Vezani članci Potres u Zagrebu "Taj odvratni huk": Jutros novi potres u Zagrebu, ovaj put jačine 2,3 po Richteru Potres u Zagrebu Novo podrhtavanje tla u Zagrebu i okolici: "Taj užasni zvuk...", "Grmjelo i zatreslo. Dosta više!"

"Podneseno je 30 zahtjeva, a 9 obitelji ispunjava kriterije. Sutra u 14 sati bit će im uručeni ključevi", rekao je Bandić, koji je prošlog tjedna obećavao kako će do 25. svibnja svi dobiti ključeve.

"I neka se ne brinu i oni koji će do 25. dobiti ključeve gradskog stana, oni koji ispunjavaju kriterije." U ponedjeljak 25. svibnja ne da nisu uručeni ključevi gradskih stanova, nije bilo ni popisa tko bi od unesrećenih građana trebao dobiti stan.