Obavijesti Video Pretražite Navigacija
O 'najprljavijoj kampanji'

Bandić: Ako je Milanović mislio na kampanju SDP-a u Zagrebu, slažem se s njim

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvojica kandidata za gradonačelnika Zagreba Milan Bandić i Rajko Ostojić komentirali su tvrdnju premijera Zorana Milanovića kako je kampanja za lokalne izbore bila 'najprljavija dosad'.

Nekoliko dana uoči drugog kruga lokalnih izbora na kojima će odmjeriti snage u trci za prvog čovjeka Zagreba, aktualni gradonačelnik Milan Bandić i konkurent te SDP-ov kandidat Rajko Ostojić položili su vijence na mirogojskom Zidu boli povodom obilježavanja Dana branitelja Grada Zagreba.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović Najteža odluka Ustavnog suda Dnevnik Nove TV doznaje pozadinu donošenja krucijalne odluke o Milanoviću: "Lomila su se koplja zbog jedne stvari" Đorđe Gardašević, ustavni stručnjak Sporna odluka Ne stišavaju se reakcije na Ustavni sud: Stručnjak objasnio u čemu je problem

>> Bandić: Šteta što trošimo novac i vrijeme za ovih dva posto

Na novinarsko pitanje o tvrdnji premijera Zorana Milanovića kako je kampanja za ove izbore bila 'najprljavija dosad', Milan Bandić je rekao da u životu nije bilo kojem političkom suparniku uputio 'poprijeku riječ' te da će tako biti 'dok ja budem disao ovaj hrvatski zrak'.

'Dostojanstvo prije svega. Ne znam je li mislio na Zagreb, na prljavu kampanju SDP-a prema gradonačelniku. Ako je mislio na to, onda to podupirem. Ne bi bilo dobro da on ne zna za to i ako je to rađeno mimo njega. Slažem se s njim da treba osuditi bilo kakvu prljavu kampanju jer državnici donose odluke i daju izjave za generacije, a političari za pokoji mandat. I zato, ako je mislio i na Zagreb, onda podupirem to što je rekao. Nema nijednog povijesnog razloga da idemo ispod koljena', rekao je Milan Bandić.

Novinari su za komentar pitali i njegova protukandidata Rajka Ostojića. 'Ja nisam pratio kampanju u ostalom dijelu Hrvatske, a što se tiče moje kampanje, znate i sami da nije bila negativna, nije bila prljava i bila je, što se mene tiče, vrlo dobra', rekao je.

 Najnovije vijesti i istraživanja čitajte na Lokalni izbori 2013

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene