Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Predsjednik stranke Bandić Milan 365 - Stranke rada i solidarnosti tvrdi da je stranka "potrošila najmanje od svih stranaka za kampanju za parlamentarne izbore". Većina donacija bila je u iznosu od 10.000 kuna.


Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić referirao se u četvrtak na činjenicu da je njegova stranka dobila najviše donacija za protekle parlamentarne izbore poručivši kako je 98 posto donacija bilo od članova njegove stranke i kandidata.

Vezani članci Možemo! Možemo! za koordinatore stranke izabrao Benčić i Tomaševića: "Pitanje je kada ćemo preuzeti vlast nad cijelom zemljom" Slavko Kojić - 1 Izabran novi predsjednik stranke Bandić Milan 365. Otkrio hoće li mijenjati ime stranke

"Ne govorite o iznosu ukupno potrošenih sredstava na izborima, nego o iznosu donacija. Devedeset osam posto donacija na izborima proteklim, što se tiče Stranke rada i solidarnosti, jest od članova i kandidata, po 10.000 kuna", rekao je Bandić.

Predsjednik stranke Bandić Milan 365 - Stranke rada i solidarnosti tvrdi da je stranka "potrošila najmanje od svih stranaka za kampanju za parlamentarne izbore".

Novinarima je najavio kako će detaljno izvješće dobiti od šefa financija njegove stranke.

"Ali budite minimalno korektni pa govorite o apsolutnim iznosima. Nemojte to raditi, ako imate zadatak, ja poštujem, ali što je previše, previše je", odgovorio je Bandić novinarima koji su ga o toj temi pitali na konferenciji gradskog Stožera civilne zaštite.

Za redovite političke aktivnosti stranka Milana Bandića u prvoj je polovici ove godine dobila najviše donacija, više i od HDZ-a, pokazalo je danas objavljeno polugodišnje izvješće o donacijama. Od donatora je od 1. siječnja do 30. lipnja dobila 600 tisuća kuna, 40 tisuća kuna više od HDZ-a.

Većina, od ukupno 54 donatora, Bandićevoj je stranci darovala po 10 tisuća kuna, ni jedna donacija ne prelazi 30 tisuća kuna, a takve su samo dvije: Slavka Kojića i Damira Skoka.

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju