Baka na Britancu
Baka na Britancu Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL/Pixsell

Gospođu Maricu, koja na "Britancu" već 54 godine prodaje trešnje, snimio je fotograf Pixsella, a fotografija se proširila društvenim mrežama jer je prodavačica djelovala tužno. Danas kaže da se bila zamislila.


Zamišljeno lice prodavačice na zagrebačkoj tržnici koje je snimio fotograf Pixsella Sanjin Strukić jučer se proširilo društvenim mrežama. Gospođa s fotografije prodaje trešnje, a po izrazu lica djelovala je tužno pa su ljudi dijelili fotografiju i pozivali jedni druge da odu kupiti nešto kod bake Marice.

Vezani članci Policija, ilustracija Oglasila se baka koja je dogovorila otmicu unuke i njenih prijateljica: "Opet bih to napravila, pokušala sam je spasiti od te ekipe" Baka i unuk (Foto: Instagram/smoothsmith8) Baka i unuk raznježili svijet domišljatim kostimima, svi zavide njihovom odnosu

Gospođa Marica (72) već 54 godine prodaje na popularnoj zagrebačkoj tržnici "Britanac", a tamo je i danas prodavala svoje šestinske trešnje. Kaže da je zadovoljna prodajom i da je zadovoljna svaki dan te da jučer nije bila tužna, već se zamislila.

"Nije bilo nikoga pa sam se nešto zamislila", rekla je gospođa Marica za 24sata.