Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Gerontološki tulum

Baka Branka zbog unučadi postaje Blanka Vlašić

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Povodom Međunarodnog dana starijih osoba, gradske vlasti opet su ih počastile tradicionalnim Gerontološkim tulumom.

'Mi smo Mirogojske ladarice, jer smo jako blizu Mirogoja', našalile su se Mirjana i Mara, članice tog zbora na tradicionalnom Gerontološkom tulumu. Dobro pjevaju i članice zbora Doma za starije Zlatna krila, uvjerena je članica Barbara, koja se pohvalila i da mogu brzo plesati.

Pročitajte i ovo Wang YI, kineski ministar obrane "Bit ćemo snaga mira" Ministar svjetske velesile priznao da je s Rusijom ostvaren potpuno nov model odnosa: "Produbit ćemo stratešku suradnju s Moskvom" Hrvoje Vojković Poduzetnik i političar Vojkoviću presudili tulipani i božuri: Pokušao izvući 400.000 eura

A i čini se da su više u pokretu nego mladi. 'Gimnastiku imam dva puta tjedno', rekla je Zrinka, dok baka Branka zbog unučadi, kaže, mora 'trčati, skakati, penjati se, biti Blanka Vlašić.'

Na tulumu su bili i redari, ali i djelatnici hitne pomoći. 'Zakon nalaže to da mi budemo tu, Zakon o javnom okupljanju', pojasnio je redar Damir. 'Nije bilo intervencija', rekla je Janja Knežević, medicinska sestra.

>> 'Stariji ljudi nisu mudriji od mlađih'

Svečanost u Biogradu bila je masovnija, ali ozbiljnija. 'Puno zdravlja i sreće i dug život. Da se i nagodinu, a to ćemo vidjet gdje, nađemo ponovno ovako svi zajedno i obilježimo dan starijih osoba. Hvala vam lijepo i živjeli', čestitao je Tomislav Ivić, ministar međugeneracijske solidarnosti.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene