Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kaos na Savskoj

Nema ozlijeđenih u naletu automobila na raskopanu tramvajsku prugu u Savskoj

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tramvajski promet bio je zablokiran u smjeru juga, a kolona se protezala od Ozaljske do Roosveltovog trga.

Nesreća u kojoj je osobno vozilo u utorak oko 8 sati upalo u raskopinu tramvajskih tračnica na mjestu obavljanja radova na Savskoj ulici, u Zagrebu, zbog čega je došlo do prometne gužve i velikog zastoja u tramvajskom prometu, završila je samo s materijalnom štetom i bez ozlijeđenih osoba, izvijestila je zagrebačka policija.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća u Maksimirskoj Problemi u prometu FOTO U sudaru automobila i teretnog vozila ozlijeđene tri osobe Ilustracija Nastale kolone Promet normaliziran nakon incidenta na Črnomercu: Na zagrebačkom okretištu izletio tramvaj

Podsjetimo, u utorak nešto prije 8 sati, u vrijeme jutarnjih gužvi u Zagrebu, na Savskoj ulici došlo je do velikog zastoja u tramvajskom prometu, nakon što je osobno vozilo upalo u raskopinu među tramvajske tračnice na mjestu obavljanja radova na Savskoj.

Na raskrižju Savske i Ozaljske, na mjestu gdje se obnavljaju tramvajske tračnice, auto je upao u raskopinu među tračnice i zablokirao tramvajski promet u smjeru juga. Kolona tramvaja protezala se od Ozaljske do Roosveltovog trga, a brojni Zagrepčani jutros su išli pješice idu do svojih odredišta, na posao i školu.

Iz Zagrebačkog električnog tramvaja izvijestili su da zbog upada vozila u raskopani dio pruge, u zoni radova na Savskoj cesti, tramvajske linije 4, 9, 12, 13, 14 i 17 prometovale preusmjereno na Zapadni kolodvor. Tramvajski promet bio je zablokiran 20-ak minuta. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene