Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Tramvajski promet bio je zablokiran u smjeru juga, a kolona se protezala od Ozaljske do Roosveltovog trga.


Nesreća u kojoj je osobno vozilo u utorak oko 8 sati upalo u raskopinu tramvajskih tračnica na mjestu obavljanja radova na Savskoj ulici, u Zagrebu, zbog čega je došlo do prometne gužve i velikog zastoja u tramvajskom prometu, završila je samo s materijalnom štetom i bez ozlijeđenih osoba, izvijestila je zagrebačka policija.

Vezani članci Tramvaj, ilustracija (Foto: Pixsell, Patrik Macek) Istočni dio Zagreba bio bez napona u tramvajskoj mreži, stali tramvaji u centru grada Sudar Snimio nalet vlaka na traktor, pravo je čudo da nitko nije teže ozlijeđen

Podsjetimo, u utorak nešto prije 8 sati, u vrijeme jutarnjih gužvi u Zagrebu, na Savskoj ulici došlo je do velikog zastoja u tramvajskom prometu, nakon što je osobno vozilo upalo u raskopinu među tramvajske tračnice na mjestu obavljanja radova na Savskoj.

Na raskrižju Savske i Ozaljske, na mjestu gdje se obnavljaju tramvajske tračnice, auto je upao u raskopinu među tračnice i zablokirao tramvajski promet u smjeru juga. Kolona tramvaja protezala se od Ozaljske do Roosveltovog trga, a brojni Zagrepčani jutros su išli pješice idu do svojih odredišta, na posao i školu.

Iz Zagrebačkog električnog tramvaja izvijestili su da zbog upada vozila u raskopani dio pruge, u zoni radova na Savskoj cesti, tramvajske linije 4, 9, 12, 13, 14 i 17 prometovale preusmjereno na Zapadni kolodvor. Tramvajski promet bio je zablokiran 20-ak minuta. (Hina)