Turist na traktoru (Foto: S.S.)
Turist na traktoru (Foto: S.S.)

50-godišnji austrijski farmer na svoj je traktor priključio kamp prikolicu i već šest mjeseci putuje zemljama Europe. Kaže da je do sada prošao 11 tisuća kilometara, a planira ukupno proći 15 tisuća.


50-godišnji vozač kamiona i kovač iz austrijskog Tirola na svojem blogu otkriva kako mu je putovanje traktorom posebno zanimljivo. 63 godine star traktor na koji je priključena kamp kućica prokrstario je našom obalom.

Vezani članci Anakonda (Foto: Screenshot) Podvodni susret s golemom anakondom prizor je koji nećete moći izbrisati iz pamćenja Na Guvernerovoj palači osvanula talijanska zastava (Foto: Dnevnik.hr/Cristiano Puglisi) Spriječen ulazak petorice Talijana u Hrvatsku: U prtljazi pronašli neprimjerene predmete povezane s današnjim incidentom u Rijeci

Austrijanac Kurt Kluckner je krenuo na putovanje od Austrije preko Njemačke, Poljske, Litve, Rusije, Slovačke, Mađarske, Rumunjske i Hrvatske, a svoja iskustva na putu traktorom bilježi na blogu.

Ovih je dana stigao u Rijeku i postao odmah hit na društvenim mrežama, a na fotografiji ga je zabilježio i naš čitatelj. Snimljen je kako prolazi pored Tower centra na riječkim Pećinama.

50-godišnji Austrijanac za volanom je traktora za kojeg na blogu piše da troši 25 litara dizela na prijeđenih 100 kilometara, a vozi brzinom od 25 kilometara na sat.

Svaki dan na blogu bilježi koliko je kilometara prošao, a taj broj vrlo često je blizu 200 prijeđenih kilometara. Kako navodi, ne smeta ga činjenica da putuje sporo jer ima više vremena za promatranje prirode.