Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Arena Zagreb nema uporabnu dozvolu te je upitno odigravanje prijateljske rukometne utakmice između Hrvatske i Rusije u subotu.


Tu nam je informaciju potvrdio Danko Družijanić iz Ingre. Družijanić kaže kako u Ingri za sada ne žele izlaziti s detaljnijim informacijama te će se tijekom dana očitovati o svemu.

Vezani članci Slika nije dostupna Ugovor o rukometnoj areni sredinom idućeg tjedna Slika nije dostupna Postignut dogovor oko gradnje rukometne Arene

>> Prelijepa Arena Zagreb konačno završena! 

Zbog nedobivanja uporabne dozvole upitno je održavanje prijateljske rukometne utakmice Hrvatska-Rusija, koja bi trebala biti odigrana u subotu.

Tijekom jutra je u Gradskom poglavarstvu navodno održan sastanak kako bi se pronašlo rješenje za novonastalu situaciju. Za sada nije poznato je li rješenje i nađeno. U tijeku je sjednica Gradskog poglavarstva nakon koje se očekuje da će se i Grad očitovati o problemu.

Kako ni situacija u Vraždinu i Poreču nije do kraja riješena, pred organizatorima SP-a u rukometu nalazi se još dosta problema koje treba riješiti, a prvenstvo samo što nije počelo.