Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na raskrižju Zvonimirove i Ulice slobode

Apel građanima: Splitska policija traži očevice prometne nesreće u kojoj je stradao pješak (77)

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Splitska policija uputila je apel građanima da im se jave ako su u srijedu ujutro na raskrižju ulice Kralja Zvonimira i Ulice slobode u Splitu slučajno vidjeli prometnu nesreću u kojoj je ozlijeđen stariji pješak.

U srijedu ujutro oko 10:30 na raskrižju ulice Kralja Zvonimira i Ulice Slobode u Splitu, nepoznato vozilo je na pješačkom prijelazu oborilo 77-godišnjeg pješaka, koji je tom prilikom ozlijeđen.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća kod Makarske - 2 Užasni prizori FOTO Autobus sletio u provaliju s Jadranske magistrale, sve hitne službe su na terenu Autobus Prometa u Splitu Najgora opcija za građane Splitski Promet upozorio gradove i općine: "Ukinut ćemo autobusne linije"

Ozlijeđenom pješaku pružena je liječnička pomoć, a za sada nije poznata težina ozljeda. Nakon prometne nesreće, vozač se vozilom udaljio u nepoznatom pravcu, izvijestila je PU splitsko-dalmatinska.

Očevici ove prometne nesreće mogu se javiti u Postaju prometne policije Split, Put Plokita 81, osobnim dolaskom ili na broj telefona 021/504-036, 504-010 ili na broj 192.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene