Policijski očevid (Foto: Arhiva/Miranda Cikotic/PIXSELL)
Policijski očevid (Foto: Arhiva/Miranda Cikotic/PIXSELL) Foto: Arhiva/Miranda Cikotic/PIXSELL

Splitska policija uputila je apel građanima da im se jave ako su u srijedu ujutro na raskrižju ulice Kralja Zvonimira i Ulice slobode u Splitu slučajno vidjeli prometnu nesreću u kojoj je ozlijeđen stariji pješak.


U srijedu ujutro oko 10:30 na raskrižju ulice Kralja Zvonimira i Ulice Slobode u Splitu, nepoznato vozilo je na pješačkom prijelazu oborilo 77-godišnjeg pješaka, koji je tom prilikom ozlijeđen.

Vezani članci Teška nesreća u Novoj Gradiški - 6 Ovako izgleda unutrašnjost kuće nakon što je u njoj sinoć završio automobil. Policija otkrila detalje nesreće Autom se zabio u semafor - 1 Prometna nesreća u Splitu: Autom se zabio u semafor, jedna osoba završila u bolnici

Ozlijeđenom pješaku pružena je liječnička pomoć, a za sada nije poznata težina ozljeda. Nakon prometne nesreće, vozač se vozilom udaljio u nepoznatom pravcu, izvijestila je PU splitsko-dalmatinska.

Očevici ove prometne nesreće mogu se javiti u Postaju prometne policije Split, Put Plokita 81, osobnim dolaskom ili na broj telefona 021/504-036, 504-010 ili na broj 192.