Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Utrka za Pantovčak

Još jedan kandidat: I Anto Đapić želi biti predsjednik, u subotu objavljuje kandidaturu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik Demokratskog saveza nacionalne obnove (DESNO) Anto Đapić, u subotu će najaviti svoju kandidaturu za predsjednika Republike Hrvatske.

Do sada su svoje kandidature objavili ili najavili Zoran Milanović, Miroslav Škoro, Mislav Kolakušić, Katarina Peović, Dalija Orešković, Vlaho Orepić, Tomislav Panenić, Ante Simonić, Ivan Pernar, Dejan Kovač i Milan Bandić, odnosno Dario Juričan.

Pročitajte i ovo Stožer Kolinde Grabar-Kitarović nakon izlaznih anketa ide na odmor? Gubitnica Grabar-Kitarović održala govor: "Hrvatska je odlučila, Zoran Milanović će biti predsjednik. Ja ostajem u Hrvatskoj" Vinko Gegić Bobetko u stožeru Kolinde Grabar-Kitarović "volio sam srbiju" Show u stožeru Grabar-Kitarović: Obožavatelj vikao o sotoni, četnicima i zvijezdi petokraki, novinarima zaprijetio incidentom

Aktualna predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović službeno se još nije kandidirala za reizbor, ali očekuje se da će kandidaturu objaviti nakon povratka iz SAD-a.

Kako doznaje N1, u subotu će svoju kandidaturu objaviti i Anto Đapić.

Đapić je ranije rekao kako bi imao najkonkurentniji program kada bi se kandidirao. Kazao je kako bi se, između ostaloga, zalagao za zajedništvo hrvatskog naroda, promjenu izbornog sustava i zaštitu hrvatskog državljanstva u kontekstu pitanja imigranata.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene