Obavijesti Video Pretražite Navigacija
NAKON VIŠESATNE SJEDNICE

SDP objavio kandidata za gradonačelnika Splita, on odmah poručio: ''Vrijeme je da ponovno krene, raste i cvita''

Splitska riva
Splitska riva Foto: Informer
Splitski SDP u noći s nedjelje na ponedjeljak nakon višesatnog zasjedanja odlučio je da će Ante Franić biti kandidat te stranke za gradonačelnika Splita na lokalnim izborima u svibnju ove godine.

"Većina sudionika sjednice Gradskog odbora SDP-a glasala je za Franića da bude kandidat stranke za gradonačelnika Splita," rekao je predsjednik splitskog SDP-a Goran Kotur za Hinu nakon sjednice koja je trajala oko šest sati.

Izvijestio je kako je na sjednici, koja je zbog epidemioloških mjera održana online, također odlučeno da on bude SDP-ov kandidat za zamjenika splitskog gradonačelnika.

Franić je po završetku sjednice zahvalio članicama i članovima Gradskog odbora SDP-a Splita koji su mu "većinom glasova dali podršku za kandidaturu za gradonačelnika."

"Onima koji nisu poručujem da ću svakog dana voditi računa da pokažem kako sam njihov kandidat, ali i kandidat za gradonačelnika svake Splićanke i Splićanina koji više ne mogu i ne žele trpjeti letargiju koja vlada gradom. Dosta su nas vukli nazad isti ljudi i iste priče," rekao je Franić.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Počelo masovno cijepljenje Kasni isporuka cjepiva u Zagrebu, pacijenti panično zovu liječnike: "Jako su zabrinuti kad će ih se pozvati i pitaju je li cjepivo stiglo"

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna hrvatska treća u EU-u Capak objasnio hoće li oni koji se cijepe morati nositi maske. Božinović o popuštanju mjera: "Sigurno postoji mogućnost, ali 1. ožujka nećemo otvoriti sve"

Dodao je kako je vrijeme za novu energiju i da Split "ponovno krene, raste i cvita."

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene