Predsjednik Gradske skupštine Grada Zagreba Andrija Mikulić održao je konferenciju za novinare uoči 18. sjednice Gradske skupštine Grada Zagreba, na kojoj bi se trebao usvojiti gradski proračun.

Galerija


"Logično je da opozicija želi nove izbore i ima se pravo ljutiti, ne želim licitirati imenima gradskih zastupnika. Moj je stav da će proračun za 2019. proći, ne nedostaju nam ruke. Vjerujem da će prevladati razum", kazao je Mikulić.

Vezani članci Predsjednik skupštine i zagrebačkog HDZ-a Andrija Mikulić (Foto: Dnevnik.hr) Andrija Mikulić za Dnevnik Nove TV otkrio zašto je zagrebački HDZ odbio podržati Bandićev "sportski holding" Milan Bandić (Foto: Borna Filic/PIXSELL) Bandić povukao prijedlog o osnivanju "sportskog holdinga"

Mikulić je poručio kako tvrdnju da će proračun proći temelji na "optimizmu i činjenici da je riječ o dobrom proračunu".

Predsjednik Skupštine iskoristio je priliku da gradonačelniku Bandiću zaželi brz oporavak te kazao kako u slučajevima kad je gradonačelnik spriječen proračun u Skupštini brani njegova zamjenica.

Podsjetimo, nakon što je Stranka rada i solidarnosti Milana Bandića raskinula koaliciju s Neovisnima za Hrvatsku (NZH), otvorilo se pitanje nove većine u zagrebačkoj Gradskoj skupštini i izglasavanja proračuna za iduću godinu, za što Bandiću sada nedostaju tri ruke.