Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uoči sjednice u četvrtak

Predsjednik zagrebačke Skupštine: "Ja sam optimist. Vjerujem da će prevladati razum i da će proračun proći"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik Gradske skupštine Grada Zagreba Andrija Mikulić održao je konferenciju za novinare uoči 18. sjednice Gradske skupštine Grada Zagreba, na kojoj bi se trebao usvojiti gradski proračun.

"Logično je da opozicija želi nove izbore i ima se pravo ljutiti, ne želim licitirati imenima gradskih zastupnika. Moj je stav da će proračun za 2019. proći, ne nedostaju nam ruke. Vjerujem da će prevladati razum", kazao je Mikulić.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna odbijen prijedlog oporbe Cijene grobne naknade neće se snižavati, preuzimanje pokojnika i kremiranje skuplje i do 80 posto Slika nije dostupna Sjednica gradske skupštine Bandiću nije prošlo izvješće o izvršenju proračuna, oporba: ''Zagreb čeka bankrot ako ne dođe do promjena''

Mikulić je poručio kako tvrdnju da će proračun proći temelji na "optimizmu i činjenici da je riječ o dobrom proračunu".

Predsjednik Skupštine iskoristio je priliku da gradonačelniku Bandiću zaželi brz oporavak te kazao kako u slučajevima kad je gradonačelnik spriječen proračun u Skupštini brani njegova zamjenica.

Podsjetimo, nakon što je Stranka rada i solidarnosti Milana Bandića raskinula koaliciju s Neovisnima za Hrvatsku (NZH), otvorilo se pitanje nove većine u zagrebačkoj Gradskoj skupštini i izglasavanja proračuna za iduću godinu, za što Bandiću sada nedostaju tri ruke.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene