Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Andrej Plenković:

'Za sve što se sad događa odgovoran je Karamarko'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kandidat za predsjednika HDZ-a Andrej Plenković posjetio je Rijeku i Primorsku-goransku županiju kako bi predstavio svoj program »HDZ – središnja snaga razvoja Hrvatske«.

Na pitanje kako on komentira financiranje HDZ-a ruskim novcem i nije li to čista kontradikcija budući da se HDZ zalaže za pripadnost zapadnoeuropskim demokracijama, Plenković je pojasnio da će odgovarati za poslovanje HDZ-a od kada postane predsjednik.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković, Zoran Milanović - 3 na Plesu Novinari pitali Jandrokovića je li tampon zona, a ubacio se Milanović: "On je prefit" Gordan Jandroković, Roberta Metsola, Andrej Plenković Ima ozbiljnog konkurenta Ugledni medij raspisao se o Plenkoviću, pogledajte gdje ga vide: "Bio bi to pozitivan signal..."

'Vodit ću se s tri temeljna načela – financiranje mora biti zakonito, odluke koje se donose o prihodima ili rashodima moraju biti transparentne i da predsjedništvo kao kolektivno tijelo o tome bude informirano, te da budemo odgovorni. Pazit ćemo od koga u kojemu trenutku i iz kojih razloga primamo kredite ili pozajmice. Stavit ću tu točku. Sve što se u ovom trenutku događa pripada političkoj odgovornosti predsjednika Karamarka. Ja ću odgovarati za budućnost jer sam se zbog budućnosti HDZ-a i Hrvatske kandidirao, zaključio je Plenković, piše Novi list.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene