Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nasljednik Martine Dalić

Za Plenkovića "nema drame": "Sljedeći petak glasat ćemo o novom ministru gospodarstva"

Andrej Plenković (Foto: Pixell)
Andrej Plenković (Foto: Pixell) Foto: Pixell
Nakon ostavke potpredsjednice Vlade i ministrice gospodarstva Martine Dalić špekulira se o njezinom nasljedniku, a premijer Andrej Plenković najavio je kako će to pitanje biti riješeno idućeg tjedna.

Premijer Andrej Plenković je nakon sastanka s koalicijskim partnerima i uoči sastanka Kluba HDZ-a rekao da će se o novom ministru gospodarstva raspraviti idući tjedan te da nije riječ o ničem dramatičnom.

"Nema ništa dramatično. Ja sutra idem u Bugarsku, pa sam u četvrtak navečer u Rumunjskoj, pa imamo vikend, pa predsjedništvo HDZ-a u ponedjeljak, u utorak opet sastanak vladajuće koalicije, pa Sabor, u četvrtak ćemo to predstaviti na odboru i onda ćemo u petak to izglasati", rekao je Plenković nakon sastanka s koalicijskim partnerima i izvanrednim povjerenikom u Agrokoru Fabrisom Peruškom.

Pročitajte i ovo Plenković na TikToku "Je l' bilo ok?" VIDEO Pokazao par trikova, pokušao biti kul i šaljiv: Plenković postao tiktoker, njegov prvi video morate pogledati Gabrijela Kišiček - 1 Analiza Gabrijele Kišiček Tko bi pobijedio u sučeljavanju Milanovića i Plenkovića: "To bi bilo napeto gledati, međutim..."

Podršku koalicijskih partnera premijer je dobio, a redom prevladava mišljenje kako je prioritet nagodba u Agrokoru.

Za nasljednika Martine Dalić najviše se spkeulira da bi to mogao biti ministar Tomislav Ćorić, međutim, on je rekao da o tome s premijerom još nije razgovarao.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene