Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nakon što je Božo Petrov na Facebooku objavio status o fizičkom obračunu HDZ-ovog člana s kandidatom Mosta u Glini, nije dugo trebalo čekati reakciju šefa HDZ-a.


Predsjednik HDZ-a Andrej Plenković reagirao je na status čelnika Mosta Bože Petrova na Facebooku, u kojem je Petrov objavio kakoa je predsjednik HDZ-ovog ogranka Gornja Bučica u Glini, Zvonko Hrgović, fizički napao i nanio lakše ozljede Mariju Božuriću, kandidatu Mosta u VI. izbornoj jedinici.

Vezani članci Tomo Medved Održana sjednica Predsjedništva HDZ-a, umjesto Plenkovića pred novinare izašao Medved Slika nije dostupna 'Člana MOST-a napao je HDZ-ovac, ne možete i nećete nas uplašiti'

Plenković je novinarima rekao da je upoznat sa slučajem te je izvjestio medije kako je zatražio i unutarstranačku istragu u vezi tog slučaja.

Dodao je kako je riječ o privatnom sukobu, koji nije povezan s politikom te dodao da će Hrgović, ako istraga pokaže da je odgovoran za incident, biti sankcioniran.

Plenković se i ispričao za nemili događaj te izrazio žaljenje da se takve stvari uopće i događaju.

Podsjetimo, Božo Petrov predsjednik MOST-a objavio je na Facebooku kako je njihovog člana, kandidata VI. izborne jedinice, napao predsjednik HDZ-ovog ogranka iz Gline. 'Ne možete i nećete nas uplašiti', poručio je Petrov.