Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Božo Petrov na Facebooku

'Člana MOST-a napao je HDZ-ovac, ne možete i nećete nas uplašiti'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Božo Petrov predsjednik MOST-a objavio je na Facebooku kako je njihovog člana, kandidata VI. izborne jedinice, napao predsjednik HDZ-ovog ogranka iz Gline. 'Ne možete i nećete nas uplašiti,', napisao je između ostalog Petrov.

Kako tvrdi Božo Petrov kandidata MOST-a u VI. izbornoj jedinici, Maria Božurića fizički je napao Zvonko Hrgović, predsjednik HDZ-ovog ogranka Gornja Bučica u Glini. Nainio mu je, kaže Petrov, lakše tjelesne ozljede.

Pročitajte i ovo Božo Petrov, predsjednik Mosta Za Dnevnik Nove TV Petrov otkrio što će Most napraviti ako bude jezičac na vagi između HDZ-a i SDP-a: "Ako nas budu trebali..." Slika nije dostupna NAKON OBJAVE BOŽE PETROVA Plenković se oglasio o incidentu u Glini i zatražio istragu

Status Bože Petrova s Facebooka prenosimo u cijelosti;

'Ni fizički napadi nas neće zaustaviti

Kako je za Novu TV potvrdila glasnogovornica PU sisačko-moslavačke županije ovaj sukob nije prijavljen policiji. No nakon saznanja o njemu istaknula je kako će policija izaći na teren i obaviti razgovor sa spomenutim osobama. Ako utvrde da je bilo remećenja javnog reda i mira te nanošenja tjelesnih ozljeda provest će se daljnja postupanja. Danas je u popodnevnim satima napadnut naš član, kandidat VI. izborne jedinice Mario Božurić. Napao ga je predsjednik HDZ-ovog ogranka Gornja Bučica u Glini, Zvonko Hrgović i pritom mu, na svu sreću, uspio nanijeti samo lakše tjelesne ozljede.

Jedini i isključiv motiv napada jest javno političko djelovanje gospodina Božurića, čime se suprotstavio HDZ-ovim moćnicima koji godinama upravljaju tim područjem. Drugim riječima, njegov jedini „krimen“ jest želja za pravednijim, sigurnijim i stabilnijim rodnim krajem i Hrvatskom u cjelini.

Nažalost, ovo nije prvi put da se Mostovi članovi suočavaju s fizičkim prijetnjama i napadima, što ne isključuje i mene osobno. Očekujemo osudu napada od vrha HDZ-a, kao i da se ograde od ovakvih sramotnih poteza njihovih članova. Ovim putem pozivam sve političke aktere na fer kampanju i sučeljavanje argumentima, a ne šakama. Ne možete i nećete nas uplašiti.'

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene