Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ništa od ruke

Milanović pružio ruku Plenkoviću, on ustuknuo, pogledajte kako su se na kraju pozdravili: "Ti kažeš da je karijes..."

Premijer Andrej Plenković danas je od predsjednika Zorana Milanovića na Pantovčaku dobio mandat za sastavljanje nove Vlade. Na dolasku je Milanović Plenkoviću pružio ruku, no premijer je odbio rukovanje zbog koronavirusa.

Predsjednik Zoran Milanović danas je na Pantovčaku primio premijera Andreja Plenkovića. Premijer je predsjedniku predao 76 zastupničkih potpisa za sastavljanje nove Vlade, a Milanović mu je dao mandat.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović Nova objava Milanović se oglasio videoporukom, istaknuo dva problema: "Tome se mora stati na kraj" Zoran Milanović Aktualne teme Milanović: ''Plenković i ja nismo iz istog kvarta, on je bio više s mamom''

Na samom dolasku na Pantovčak Milanović je Plenkoviću pružio ruku, no on je odbio rukovanje pa su se pozdravili laktovima, što je već postalo uobičajena praksa tijekom epidemije koronavirusa.

"A ne, ne, ne smijemo se rukovati", rekao je Plenković dok mu je Milanović pružao ruku.

"A ne smijemo?" upitao je Milanović.

"Ti kažeš da je karijes, ja kažem da ne smijemo", poručio mu je kroz smijeh Plenković, aludirajući na Milanovićevu usporedbu koronavirusa i karijesa.

"Karijes i streptokok”, dodao je na kraju Milanović.

Kako je to izgledalo, pogledajte u videu.

Predsjednik države i premijer održali su kratki sastanak iza zatvorenih vrata, nakon čega su zajedno stali pred novinare. "Predao sam mandat premijeru Plenkoviću i želim mu sve najbolje", rekao je Milanović na konferenciji. Više informacija s konferencije doznajte ovdje.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene