Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kao da ga nije vidio sto godina

Sreća najveća: Pogledajte kako se Plenković obradovao svom dragom prijatelju Charlesu Michelu

Nakon ispunjenog dana u Zagrebu Andrej Plenković odletio je za Bruxelles. Tamo je došlo do dirljivog sastanka između njega i njegova dobra prijatelja Charlesa Michela.

U petak počinje sastanak Europskog vijeća na kojem će države članice raspravljati o planu oporavka od koronakrize te višegodišnjem proračunu.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković u stožeru HDZ-a Objava nakon rezultata Oglasio se Plenković: "Uskoro ćete saznati s kim ćemo imati većinu" Ilustracija Analiza Gabrijele Kišiček Stručnjakinja o govoru Andreja Plenkovića: "To je bilo glumljeno samopouzdanje, to je daleko od trijumfa i proslave"

Četvrtak je Plenković iskoristio za susrete s Ursulom von der Layen i Charles Michelom, koje je, podsjetimo, tijekom kampanje, vrlo često spominjao.

Dirljivi susret Michela i Plenkovića zabilježile su i kamere. Plenković je ušao u sobu za sastanke, sklopio ruke i Michela oslovio pa ga potom pozdravio: "Bonjour!"

Šefovi europskih država i vlada, konačno će se vidjeti uživo. Hrvatski premije nije skrivao velika financijska očekivanja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene