Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Čestitao igračima

Plenković komentirao utakmicu protiv Španjolske, otkrio i s kime ju je pogledao: "Nije to lako..."

Premijer Andrej Plenković u utorak ujutro boravio je u Petrinji gdje je, međuostalim, komentirao i jučerašnju utakmicu osmine finala Europskog nogometnog prvenstva u kojoj je reprezentacija Španjolske pobijedila Hrvatsku rezultatom 3:5.

"Gledao sam utakmicu, kako ne. Vrlo neobična utakmica, imali smo sjajnih zadnjih 30-ak minuta, vratili se na fantastičan način. Da smo dali golove kad smo ih mogli dati na početku prvog produžetka, pa onda čak i drugog, možda bi danas bili u četvrtfinalu, ali ovako je Španjolska. To je sport", rekao je Plenković i dodao treba čestitati igračima, izborniku i cijelom stožeru, ali i Španjolcima.

Pročitajte i ovo Očekuje se dobra predsezona Za Uskrs se očekuje više od 100 tisuća dolazaka Očekuje se dobra predsezona: Broj rezervacija premašuje rekordnu 2019. Predsjednik HDZ-a Andrej Plenković na predstavljanju izbornog programa - 2 predstavljen program Plenković otkrio tko su iznenađenja na listama HDZ-a: Objavio koliko će podići plaće i mirovine

"Vjerujem da će na idućem prvenstvu naši biti jako dobri, a to je već dogodine, ako ne bude COVID-a i njegovih posljedica", naglasio je premijer.

Otkrio je kako je utakmicu pogledao u društvu sina koji je, kako je rekao, sada sav u nogometu.

"Moram znati sve o svakom igraču, a to nije lako“, kazao kroz smijeh.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene