Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nesreća na jahanju

Osuđeni HDZ-ov župan pao s konja pa konj pao na njega: "Napukla su mu tri kralješka"

Alojz Tomašević (Foto: Dnevnik.hr)
Alojz Tomašević (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr
Osuđeni obiteljski nasilnik i donedavni HDZ-ov župan Požeško-slavonske županije Alojz Tomašević je stradao u subotu nakon što ga je konj odbacio.

Donedavni HDZ-ov župan Požeško-slavonske županije Alojz Tomašević, ujedno i osuđeni obiteljski nasilnik, je stradao u subotu u Zagrađu. Tomašević je sudjelovao u pokladnom jahanju, ali se konj u jednom trenutku propeo i izbacio ga iz sedla te je pao na drljaču, a konj se onda srušio na njega.

Telegramu su iz kruga osoba bliskih Općoj županijskoj bolnici u Požegi kazali kako je Tomašević imao puno sreće. "S obzirom na okolnosti, dobro je prošao. Napukla su mu tri kralješka, ali bez neuroloških oštećenja, tako da bi u konačnici sve trebalo dobro završiti", rekao je Telegramov izvor.

Pročitajte i ovo Ilustracija Pravi romantičar Rabijatni muškarac na Valentinovo istukao suprugu pa prijetio smrću policajcu koji ga je došao uhititi

U bolnici su potvrdili da je zadržan na Traumatologiji. Tomašević je u prosincu 2020. na Županijskom sudu u Karlovcu pravomoćno osuđen zbog obiteljskog nasilja. Osuđen je na 10 mjeseci uvjetno uz rok kušnje od dvije godine.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene