Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Aleksandra Kolarić vraća se u SDP 3,5 godine nakon što ju je Zoran Milanović iz nje istjerao.


Aleksandra Kolarić, komunikacijska stručnjakinja i nekadašnja Račanova glasnogovornica, koju je Milanović potjerao iz stranke na Facebooku vraća se u SDP.

Vezani članci Imoćanin zabranio ulaz SDP-ovcima - 5 Ne jenjavaju reakcije na Imoćanina koji je na vrata zalijepio zabranu ulaska SDP-ovcima. Bauk mu poručuje: "Za dobrim monkeyjem prašina se diže" Mislav Bago Novi Crobarometar: Tko je najpopularniji političar, jesu li birači odlučili kazniti predsjednika i premijera zbog javnih nastupa te što smatraju najvećim problemom

To nam je potvrdila u telefonskom razgovoru poručivši kako je novo vostvo SDP-a odlučilo ispraviti nepravdu i "nedemokratski postupak starog vodstva".

"Jasan signal ostalima"

"Nisam opet  podnašala prijavnicu, nego je stranka odlučivala o onoj koju sam podnijela još u rujnu prošle godine", kazala nam je Kolarić.

Kazala je kako je ona najpoznatiji slučaj izbacivanja iz stranke zbog verbalnog delikta.

"Ovo je jasan signal ostalima koji su zbog toga izbačeni da im stranka ponovno otvara vrata. Nadam se da će se i oni vratiti u stranku. Bez okupljanja ne možemo postići uspjeh. SDP mora početi proces transformacija kako bi postao stranka za koju se glasa, a ne stranka koja dobiva glasove protiv", kazala je Kolarić za DNEVNIK.hr.

"Nisam ona koja odustaje"

Kolarić je povratak u SDP potvrdila i na društvenim mrežama.

"4. Lipnja 2017. Nakon tri i pol godine. #NisamOnaKojaOdustaje", poručila je Kolarić na Facebooku.

Da ju je SDP vratio u stranku potvrdila je i na Twitteru napisavši:

"SDP me je jucer vratio u stranku. Duboke promjene su nuzne. Okupljanje je prva. Promjene treba ubrzati"

 

Podsjetimo,  bivša SDP-ovka koja je isključena iz stranke 2013. godine često je izjavljivala da se želi vratiti u stranku, a svojevremeno je čak izrazila ambiciju i za preuzimanjem njezinog vodstva.