Obavijesti Video Pretražite Navigacija
VERBALNA PALJBA

Vučić opet u napadu: "A koliko imate ulica Mile Budaka?"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić je izjavio da mjera srpsko-hrvatske suradnje ne može biti stupanj poniženja građana Srbije.

Aleksandar Vučić, predsjednik Srbije, ponovo je sasuo novu verbalnu paljbu prema Hrvatskoj. Ovoga puta osvrnuo se na broj ulica Mile Budaka u Hrvatskoj.

Pročitajte i ovo Aleksandar Vučić Rezolucija o genocidu Vučić: ''Molio sam ljude u Republici Srpskoj da još jednom razmisle o svim svojim odlukama i potezima'' Aleksandar Vučić - 1 Posjetio Macrona Vučić nabavlja 12 borbenih aviona, cijena je paprena

"Čovjek koji je svoj život položio za zakletvu i za zastavu nad kojom se zakleo je otprilike veliki problem, a nije problem terorista, pravosnažnom presudom osuđeni terorista kakav je bio Barešić. I to ne od strane sprskog, nego švedskog suda. A koliko ulica Mile Budaka imate? Neću dalje", rekao je Vučić.

Službeni Vučićev posjet Hrvatskoj odgođen je zbog zaoštravanja odnosa između dvije zemlje. Tenzije su podigle izjave srbijanskog ministra Aleksandra Vulina o građanskom ratu i otkrivanje spomenika majoru JNA-A Milanu Tepiću u Beogradu. Vučić je danas branio Tepića koji je za Hrvatsku terorist, a za Srbiju heroj.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene