Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Susret s Tadićem

'Ako riješimo pitanje jednog branitelja učinili smo korak naprijed'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Premijerka Jadranka Kosor ponovila je što očekuje od susreta sa srbijanskim predsjednikom Borisom Tadićem.

Kosor je rekla da očekuje pomake u rješavanju pitanja nestalih branitelja i civila za kojima Hrvatska traga već 19 godina te da smo, kako je rekla, 'ako riješimo pitanje i sudbinu jednog branitelja i civila, učinili korak naprijed'.

Pročitajte i ovo Theresa May (Foto: AFP) Novi ministar Britanska premijerka May imenovala novog ministra vanjskih poslova nakon ostavke Borisa Johnsona Slika nije dostupna Grupa Jadranka potražuje sezonske zaposlenike

'S tim u vezi ima nekih naznaka, a pravi trenutak je da te podake iznesemo sutra, nakon sastanka s gospodinom Tadićem i predstavnicima Udruga zatočenih i nestalih hrvatskih branitelja i civila', rekla je Kosor.

>> Tadić će položiti vijence na Ovčaru

>> Kosor: Dolazak Tadića na Ovčaru doživljavam kao poklon žrtvama Vukovara

>> Dobro nam otišli - HSP priprema doček Tadiću i Josipoviću

'Mnoge obitelji, nažalost, nestaju, mnogi roditelji su u međuvremenu i umrli, a nisu dobili odgovor gdje su njihova djeca. Sutrašnji razgovori vjerujem da će konačno pomoći da svi zajedno riješimo ta pitanja', dodala je.

O najavljenim prosvjedima HSP-a odgovorila je kako svatko ima pravo na svoje mišljenje, ali u okvirima zakona i Ustava. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene