Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zagrebački gradonačelnik

'Ako ovo objavite dubit ću na trepavici!'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ako objavimo koliko je nevažno pitanje fotokopirača, Milan Bandić obećao je da će dubiti na trepavici.

Gradonačelnik Zagreba Milan Bandić na otvaranju prigradske velikogoričke ceste u Velikoj Mlaki, obećao je 'dubiti na trepavici', ako objavimo koliko je nevažno pitanje fotokopirača, kojeg namjerava zaposliti Grad Zagreb.

Pročitajte i ovo Slavko Kojić stečajni postupak Bandićeva stranka grca u dugovima, od imovine ostali namještaj i kaciga za Vespu Ilustracija Afera suhi led Predao se poduzetnik osuđen s Bandićevim suradnikom za milijunsku štetu: Morat će vratiti stotinjak nekretnina

Toliko je uštedio na automobilima, prekovremenim satima, ugovorima o djelu, da si valjda jednog fotokopirača od 5.290 kuna na mjesec može priuštiti. 

>> Bandić: Gubitnici ne mogu oprostiti uspjeh. Ja ih sve volim i ljubim!

'Grad Zagreb je 2009. godine počeo sa smjernicama gospodarskog oporavka te štednjama i uštedama. Od 210 automobila ostavili smo 70, ukinuli student servis, prekovremeni rad, ugovore o djelu. Godišnje su uštede 180 do 200 milijuna kuna. Sve je to istina. Sve smo vam to u dopisu dali i vi ste se k'o pijan plota primili, zamislite, u Gardu Zagrebu od 2.600 zaposlenih, prijama fotokopirača. 65 ljudi će biti primljeno ove godine. Otići će ih u mirovinu oko 88, znači primljeno će biti 20 manje osoba nego ih ide u mirovinu. Za pametne i korektne dovoljno, a za ostale koji žele raditi slučaj u ovoj sezoni kiselih krastavaca, ja vam čestitam. Siguran sam da ovo što sam vam rekao nećete objaviti. Ako budete objavili, ja ću dubiti na trepavici na Jelačić placu', rekao je Bandić.

A prije nego krene prema Jelačić placu, gradonačelnik koji nikako nema sezonu kiselih krastavaca, pustio je u promet važnu dionicu. 'Nepunih 500 metara između naselja Veliko Polje i Velika Mlaka, je ulica Kovači kojom djeca idu svakodnevno u školu', rekao je Bandić te dodao da se više neće gacati po blatu i po mraku, nego će sve moći normalno funkcionirati. Velikomlačka žila kucavica investicija je vrijedna 450 tisuća kuna.

A prije nego što gradonačelnik krene u nove zahvate na ulici Kovači, iščekujemo onaj obećani zahvat na Trgu bana Jelačića.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene