Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Miris benzina i spaljenih guma

Adrenalin na Grobniku: Ovaj automobil ima 1076 'konja'!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ljubitelji adrenalina u žilama i oktana u motorima došli su na svoje.

Miris benzina i spaljenih guma širi se Grobnikom. Neki ljubitelji adrenalina došli su pokazati nove limene ljubimce, a neki svoje rukotvorine. 'Zaljubio sam se u auto još od djetinjstva, nekako sam došao do novca, to sam sve počeo slagati doma sam', rekao je Mario Lesić, vlasnik automobila. Najviše pozornosti privlačili su najmoćniji poput ovog chevroleta s 1076 'konja'.

Pročitajte i ovo Ilustracija Tužan kraj potrage Tragedija u Londonu: Dječak nestao iz kuće, pronađen u rijeci Temzi LIječnički tim tijekom operacije Izvedena rijetka transplantacija Veliki uspjeh riječkog KBC-a, muškarcu presadili bubrege bebe: "Malobrojni to mogu izvesti"

'Troši doslovno na leru jednu litru alkohola po minuti, na utrci potroši oko 28 litara etanola, vozimo na etanol', kaže Eduard Galić, vlasnik automobila.

A auto Primoža Valenčića vozi na benzin, i jako je žedan. Najveća potrošnja je čak 138 litara na sto kilometara. 'Original ima 350 konja, tako malo stavljen usisivač tako ima 370 konja', kaže Primož. Gdje su dobri automobili, tu su i ljepotice. No, prevarili biste se kada biste pomislili da po autu ocjenjuju dečke.

'Naravno da je važniji karakter nego auto, dobro znam da zvuči klišejski ali mislim da je to najbitnije', smatra Jelena Biondić. 'Gledam dečka, njegovu osobnost. Što će mi auto, nemam ja ništa s njim i s njegovim autom, gledam dečka i kako se dečko ponaša prema meni i kakva je osoba', kaže Marta Kanazir.

Lorena s prijateljicama ne samo da nije gledala koji auto voze dečki, nego su im i pomogle u uređenju: 'Svatko je imao svoje, što si je zamislio u glavi - to je napravio. Tako da ukusa ima svakakvih, štogod se napravilo bilo je dobro.'

Ljubav prema automobilima počinje od malih nogu. S lijepim ženama i dobrim autima dolazi i dobra glasna glazba. Vruće je bilo ovog vikenda na Grobniku ne samo zbog visoke temperature zraka. Nekoliko tisuća posjetitelja dobar su pokazatelj da su Rijeka i okolica žedne ovakvih adrenalinom nabijenih manifestacija.

 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene