Obavijesti Video Pretražite Navigacija
vozači, oprez!

Vjetar otežava promet: Ova dionica autoceste Rijeka – Zagreb otvorena je samo za osobna vozila, teškoće i na Jadranskoj magistrali

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
HAK vozačima savjetuje da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama, održavaju sigurnosni razmak između vozila te na put ne kreću bez propisane zimske opreme.

Autocesta A6 Rijeka – Zagreb između čvorova Kikovica i Delnice otvorena je zbog vjetra samo za osobna vozila, a obilazak za ostale skupine vozila je starom cestom kroz Gorski kotar, upozoravaju u četvrtak ujutro iz Hrvatskog autokluba (HAK).

Pročitajte i ovo Autocesta, ilustracija objavio HAK Oprezno na autocesti A3: Zbog prometne nesreće vozi se jednim trakom Ilustracija stanje na cestama Spremate se na put? Provjerite gdje su najveće gužve i naoružajte se strpljenjem

Na Jadranskoj magistrali (DC8) između Novog Vinodolskog i Senja zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp-prikolicama i motocikle, a od Karlobaga do Svete Marije Magdalene zabrana je još za dostavna i vozila s natkrivenim tovarnim prostorom.

Zbog niskih temperatura moguća je poledica, posebice na vlažnim dijelovima kolnika u unutrašnjosti. Zbog magle vidljivost je mjestimice smanjena u unutrašnjosti i Dalmaciji. Na dijelu dionice autoceste A1, između tunela Sveti Rok i čvora Zadar 2 zbog magle se vozi uz ograničenje brzine od 80 kilometara na sat.

HAK vozačima savjetuje da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama, održavaju sigurnosni razmak između vozila te na put ne kreću bez propisane zimske opreme.

Trajekti i katamarani plove redovito, a uglavnom redovito odvija se i željeznički putnički prijevoz. (Hina)

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene