Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Za ljubitelje uzbudljivih odmora

A ovdje su prave adrenalinske pustolovine na hrvatskoj obali!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Većina kad odlazi na odmor želi upravo to, odmarati se. Ali ima i onih koji vole osjetiti navalu adrenalina i odmor pretvoriti u pustolovinu.

Kad se uobičajena jahačka ruta pretvori u plivanje s konjima, onda je to iskustvo koje se pamti. I jedinstveno u Hrvatskoj. Dob i spol nisu važni, tek malo avanturističkog duha. 'Nigdje ovo još nisam doživio, a mogu reći da sam puno toga, i vidio, i probao', ističe njemački gost Lois.

Pročitajte i ovo Vrućine - 11 Hrvatska među najposjećenijima Turističke brojke cvjetaju, ali nije sve tako savršeno: "To je problem s kojim se moramo suočiti u budućnosti" Turisti Smještaji skoro popunjeni Brojni turisti pohrlili u Hrvatsku na doček Nove godine: "Očekujemo da ćemo premašiti prošlogišnju brojku"

Osim nezaboravnog doživljaja ovo je način i kako se riješiti stresa. Konji, tvrde stručnjaci, pružaju izvrstan terapeutski učinak. 'Jako je relaksirajuće, familijarno i dostupno svima. Mogu i dobri jahači ići, i mogu ići ljudi koji prvi put sjedaju na konja', ističe Hana Kolić, inspektorica jahanja.

>> Istra je danas prštala adrenalinom!

I dok se jedni opuštaju, drugi vape za adrenalinom. Izvor pronalaze na dasci. Jedni kao početnici, drugi kao profesionalci. 'Vidjela sam kako surfaju, odlučila sam se okušati. Novi izazov, novo iskustvo', kaže Nizozemka Petra.

Spoj mora i zelenila pak omogućen je vožnjom kroz divlje puteljke sve do neistraženih uvala. Turistička lista želja za pustolovinama svakog je dana sve duža. Za nju su spremni bez problema izdvojiti svoj novac, a za taj isti novac ponijeti sa sobom uspomene ali i dobar glas. Više pogledajte u video prilogu.
Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene