Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Opet poplave

231 vojnik u Osječko-baranjskoj županiji spašava mještane od poplava

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na poplavom ugroženim područjima u Osječko-baranjskoj županiji danas je angažiran 231 pripadnik Oružanih snaga Republike Hrvatske.

Na području Karašice i Josipovca angažirano je 113 vojnika s 12 motornih vozila, jednim sanitetskim vozilom, dva terenska vozila, jednom pokretnom radionom i tri čamca, koji rade na punjenju vreća s pijeskom i ugradnji u nasipe, te na nadzoru, utvrđivanju i popravku nasipa.

Pročitajte i ovo Ilustracija Zapad Afrike Prekinuli veze s Francuskom, primili ruske instruktore: ''Ovdje smo kako bismo uvježbavali vojsku'' Zoran Milanović uručio je odlikovanja i dodijelio počasne činove braniteljima Odlikovan i slavni pilot Milanović odlikovao branitelje, oni poručili: "Želimo ostati izvan predizbornih prepucavanja"

Vikend naselje Karašica od poplave branilo 600 ljudi

Kako je priopćeno, pripadnici Oružanih snaga su jučer u večernjim satima bili prebačeni iz Nemetina na područje Karašice kako bi ekipama na terenu pomogli u borbi s poplavama. Nakon cjelonoćnog rada na utvrđivanju nasipa i punjenju vreća s pijeskom, dio pripadnika OSRH-a trenutačno je na odmoru u Petrijevcima, kako bi se nakon toga, navodi se, mogli ponovno priključiti ekipama na terenu. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene