Obavijesti Video Pretražite Navigacija

20 autobusa dnevno iz Beograda za Jadran

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Da sve više turista iz Srbije dolazi u Hrvatsku na ljetovanje potvrđuje intenzivan promet autobusa posljednjih tjedana iz Beograda za Hrvatsku.

Iz srpske prijestolnice u pravcu hrvatskog Jadrana svakodnevno kreće i do 20 autobusa!

Pročitajte i ovo Neobičan prizor u Brijunskom akvatoriju Jezivo Neobičan prizor na Jadranu, neki su uvjereni: "To je napad morskog psa..." Ilustracija Nije kočio na vrijeme Željeznička nesreća u Slavoniji: "Žurio se jer mu je sin sletio s ceste. Onda se autom zabio u vlak i totalno slupao vozilo"

- Posljednja tri do četiri vikenda, u vrijeme kada kreću autobusi za Makarsku i Split, gužve su posebno velike, potvrdio je voditelj prometa na beogradskoj autobuskoj stanici Dragan Kamber.

On je dodao da se promet svakodnevno pojačava, a proteklih mjesec dana vikendom su uz redovne, uvedene i izvanredne linije prema Splitu, Makarskoj, Puli, Rijeci i Poreču. Vikendom na tim relacijama voze još dva do tri autobusa, a nedavno je uvedena i linija za Dubrovnik.

- Iako beogradske turističke agencije stidljivo nude aranžmane za hrvatski Jadran, većina putnika iz Srbije prema Hrvatskoj putuje u vlastitom aranžmanu, odnosno odlaze u posjetu roditeljima ili prijateljima, javljaju beogradski mediji.

Željeznice Srbije su sredinom lipnja uvele specijalnu željezničku liniju Beograd - Split. Vlak dolazi u Split u petak i vraća se u nedjelju. Sva mjesta u vlaku su rasprodana za sljedeća 3 vikenda.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene