Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ZAVRŠILI NA SUDU

16-godišnjakinja u Podravini bjesnila na očuha: "Mario, je** ti pas mater, da ti je** pas mater, treba ti sat i pol da kupiš kruha"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog incidenta u Ludbregu prošle godine kad je 40-godišnjak prijavio svoju pokćerku (16) za nasilničko ponašanje u obitelji jer ga je psovala preko telefona, oboje su završili na sudu.

Muškarac (40) u kolovozu prošle godine otišao je u grad i brigu o mlađim kćerima prepustio 16-godišnjakinji. Kako je kasnio, a majka je bila na poslu, tinejdžerica je morala preuzeti odgovornost za djecu dok se netko od roditelja ne vrati. S obzirom na to da se 40-godišnjak izvan kuće zadržao duže nego što je najavio, pokćerka ga je nazvala i pitala gdje je, a pritom je koristila grubi rječnik.

Pročitajte i ovo Policija traga za muškarcem Posjedovao oružje Splitska policija i dalje traga za nasilnikom Davorom Firićem: Dio je obitelji koja ima dugu povijest kršenja zakona Policija traga za muškarcem Split na nogama Tko je muškarac za kojim traga policija? Od ranije je poznat zbog obiteljskog nasilja, povezan s drogom, a poznati su mu i sinovi...

"Telefonom je nazvala očuha te ga počela vrijeđati govoreći mu: Mario, je** ti pas mater, da ti je** pas mater, tebi treba sat i pol da kupiš kruha! To ga je uznemirilo", stoji u presudi tinejdžerici koja je prvookrivljena za nasilničko ponašanje u obitelji.

Maloljetnici je izrečen sudski ukor uz upozorenje da je "njezino ponašanje društveno neprihvatljivo i štetno te da joj se za slučaj ponovnog počinjenja prekršaja može izreći teža sankcija", prenosi portal Danica.hr.

Očuh je potom otišao na radno mjesto majke i tamo je vrijeđao, vikao i psovao govoreći joj: "Je** ti bok mater, pripazi si na dijete!" te je kod nje izazvao osjećaj uznemirenosti. Za to je kažnjen sa 600 kuna kazne.

Inače, učenica je je u siječnju 2020. već bila osuđena za nasilničko ponašanje u obitelji.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene